Upoznajte Ruby: Nova vrsta u svijetu čokolade

SAČUVAJ!
LIKE!
Upoznajte Ruby: Nova vrsta u svijetu čokolade
Niti je gorka, niti mliječna niti slatka već nudi osvježavajući čokoladni okus s laganim notama bobičastog voća - kao da ne jedete čokoladu.

Osim već svima poznatih vrsta – tamne, mliječne i bijele čokolade, izumljena je nova, 4. generacija čokolade! Ružičasta boja Ruby čokolade sasvim je prirodna, a dobiva od Ruby kakaa prema kojemu je čokolada dobila ime. To je prva inovacija u svijetu čokolade još od 1930. godine kada je izumljena bijela čokolada.

Nova, ružičasta vrsta čokolade nudi totalno drugačiji doživljaj okusa. Ruby čokolada je lagana i kremasta te kiselkasto slatkog okusa. Niti je gorka, niti mliječna niti slatka već nudi osvježavajući čokoladni okus s laganim notama bobičastog voća – kao da ne jedete čokoladu.

ruby nova vrsta cokolade

Ruby čokolada izum je švicarske kompanije Barry Callebaut, jednog od najvećih svjetskih proizvođača čokolade vrhunske kvalitete.

Ruby čokolada tek je nedavno predstavljena u Šangaju tako da se još uvijek ne zna hoće li i kada biti dostupna na našem tržištu. Jedino nam preostaje da strpljivo čekamo da i mi okusimo barem kockicu nove generacije čokolada!

 

Fotografije: barry-callebaut.com

Upoznajte Ruby: Nova vrsta u svijetu čokolade

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!