Iznenadni gosti?! Saznajte koji desert možete pripremiti na brzinu!

SAČUVAJ!
LIKE!
Iznenadni gosti?! Saznajte koji desert možete pripremiti na brzinu!
Saznajte koje deserte možete pripremiti u roku od pola sata! Izaberite jedan od predloženih deserata pa počastite sebe i svoje iznenadno društvo!

Dragi gosti iznenada su vam pokucali na vrata, a vi nemate nikakav spreman kolač? Niste tip koji goste nudi s kupovnim keksima i rado biste pripremili nešto slatko na brzinu? Pogledajte nekoliko prijedloga za deserte koji se pripremaju brzo i jednostavno, a sigurno će se svidjeti vašim gostima!

Palačinke su uvijek dobar izbor, a osim klasičnih koje obično pripremamo možete se odlučiti za američke ili njemačke palačinke. Gosti će zasigurno biti ugodno iznenađeni novitetom, a priprema palačinka nije dugotrajna niti komplicirana. Uz palačinke poslužite čokoladne namaze, marmelade i džemove, a na odmet nisu ni sladoled, razmrvljeni keksi te kupovni ili domaći voćni i čokoladni preljevi.

palacinke s bananom karamelom i nutellom


Kada gosti iznenade vas, iznenadite i vi njih! Ako imate kakvo bobičasto voće pripremiti na brzinu jedan fini Crumble sa zobenim pahuljicama! Crumble svakako poslužite topli uz dodatak šlaga, grčkog jogurta ili sladoleda od vanilije!

crumble drobljenac s jagodama recept 227483869

Jednako dobar desert može biti i puding, osobito onaj koji se ne kuha. U zalihama uvijek imajte barem jedan instant puding kojeg je potrebno samo izmiksati s hladnim mlijekom i već je spreman za posluživanje. Uz dodatak šlaga i malo svježeg voća dobit ćete ukusan i elegantan desert u čaši kao ovaj Banana keks desert!

U zdjeli s voćem sigurno uvijek imate nekoliko banana koje također možete jednostavno pripremiti i brzo servirati gostima. Birajte između pohanih i pijanih banana! Banane možete jednostavno prerezati po pola i poslužiti sa šlagom, sladoledom i čokoladnim preljevom u stilu Banana splita!

pohane pijane banane recept


U škrinji uvijek imajte spremnu kutiju sladoleda koji je također dobar desert uz druženje, a ukoliko kod kuće imate barem tri vrte različistog voća goste uvijek možete poslužiti svježom, voćnom salatom. Ili osvježavajućim kupom sa sladoledom i svježim voćem!

Ako pak nemate ništa od navedenog, nemojte se nervirati. I kutija čajnih keksi ili napolitanka (onih s početka priče) bit će savršena uz kavu ili čaj. Iako goste volimo lijepo ponuditi i počastiti oni su ipak došli na druženje i razgovor s nama pa neka to i ostane prioritet! Lijepo se provedite i uživajte u dobrom društvu, a prilike za neka veća čašćenja će sigurno opet biti!

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!