ONLINE KUHARICA Božić dolazi

SAČUVAJ!
LIKE!
Božić je sve bliže, a nove ideje za ukusne torte i kolače uvijek dobro dođu. Preuzmite besplatan primjerak PDF kuharice s raznovrsnim receptima za slastice te ovih blagdana pripremite nove, zanimljive i ukuse kolačiće.

2021 BOŽIĆNA KUHARICA

Početak je prosinca što znači da je vrijeme za tradicionalnu Božićnu kuharicu Slatkog svijeta. Slatki svijet zajedno s partnerima Zenker, RUF i NIKAS koji je zastupnik brandova Sunny Via, Scotti te ReaLemon pripremio je za vas inspirativnu kuharicu sa 16 različitih božićnih poslastica.

U kuharici vas očekuju recepti za ukusnu Tortu s lješnjacima, Kokos kuglice s bijelom čokoladom, Speculaas kekse, Čokoladne keksiće bez bijelog šećera i još mnogo toga!

Za preuzimanje kuharice kliknite ovdje ili na samu fotografiju kuharice. Ovdje također možete pogledati i prošlogodišnje izdanje kuharice. Nadamo se da ćete uživati u čitanju i da ćete pronaći nešto po svom guštu. Sretan Vam i blagoslovljen Božić, uz puno zdravlja, veselja, ljubavi i radosti!



Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!