Priče o hrani: Izložba fotografija

SAČUVAJ!
LIKE!
najbolji hrvatski food blogeri

U Knjižnici grada Zagreba, točnije Čitaonici Kustošija predstavljene su fotografije hrane, slatkih i slanih isprobanih recepata Instagram blogerice Alice Bjeli Duduković, na donjoj fotografiji treća s lijeva.


najbolji hrvatski food blogeri food styling izlozba 2Izložba je otvorena 26. veljače 2018. godine, a traje sve do 23.03.2018. Ovim putem pozivamo sve zaljubljenike u hranu, odnosno fotografiju hrane da dođu i pogledaju izložbu. Ukoliko ste iz Zagreba, a volite lijepo stilizirane fotografije hrane, svakako navratite!

Alicina priča o hrani krenula je 2008. godine na Coolinarici gdje je počela predstavljati svoje ukusne recepte za razna slatka i slana jela. Prošle godine krenula je s objavama i na Instagram te počela dobivati upite za recepte hrane koja se nalazi na objavljenim fotografijama i to uglavnom od stranaca. Možda ovi upiti urode jednim Insta blogom na engleskom jeziku koji će imati ispisane recepte ispod fotografirane hrane, povjerila nam je Alica.

Za one koji ne znaju, Alica je profesorica engleskog i njemačkog jezika te je zaposlena kao prevoditelj i sudski tumač za navedene jezike. Osim kuhanja, aranžiranja i fotografiranja hrane, ona voli čitati, pogledati dobar film i putovati kad god ima priliku za to. Također, Alica voli više slatku nego slanu hranu, voli pilates, a mak joj je omiljena namirnica. Više o Alici možete pročitati ovdje!


Izvor: www.kgz.hr

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!