Kikiriki Kuhacha: Instagram profil dostojan vrhunskih food blogera

SAČUVAJ!
LIKE!
cheesecake s tresnjama recept

Instagram nudi bezbroj predivnih food blog profila i zaista je teško sve popratiti. No ovaj nikako nije mogao proći nezapaženo. Riječ je profilu simaptičnog naziva Kikirki Kuhacha iza kojeg stoji jedna predivna, mlada dama po imenu Mirela.

kikiriki kuhacha intervju

Vaš Instagram profil pravi je melem za oči. Osim što pripremate lijepe i privlačne slastice vidi se da imate i dara za fotografiju? Jeste li sami proučavali tehniku fotografiranja hrane ili ste završili fotografsku školu/tečaj?

Puno hvala na lijepim riječima za početak. Početnik sam u fotografiji i fotografiranjem se bavim u slobodno vrijeme, te sam proučavala razne tutorijale na internetu. Volim fotografirati i volim kolače, tako da sam to dvoje spojila u slatki hobi.

Imate li kakav savjet za food blogere, na što trebaju pripaziti kako bi napravili što kvalitetniju i privlačniju fotografiju?

Savjet na koji sam ja naišla kod većine food blogera i fotografa je taj da se hrana uvijek fotografira na dnevnom svjetlu. Ja osobno koristim DSLR fotoaparat, ali u današnje doba odličnu fotografiju možemo dobiti mobitelom. Ostalo je sve stvar ukusa i kreativnosti pojedinca, te vrste jela. Jednostavni ‘rekviziti’ kao što je voće ili neki od sastojaka kolača, zanimljivo posuđe itd. će dati fotografiji ono nešto što je čini privlačnijom.

Koliko često pečete kolače i koji vam je najdraži, odnosno koju vrstu slastica najradije pripremate?

Ovisi o raspoloženju, a i slobodnom vremenu. Najviše volim peći muffine svih vrsta. Najdraži su mi čokoladni s aromom naranče, pa njih najčešće i pripremam.

kikiriki kuhacha intervju 1


Sudeći prema omjeru slatkih i slanih delicija na vašem Instagramu, jasno je što više volite peći i fotografirati. A što radije jedete, slatka ili slana jela?

Uvijek slatko!


I za kraj, možete li nam ukratko reći tko se krije iza profila Kikiriki Kuhacha te kakav vam je plan za budućnost, vidite li i vi sebe u svijetu food blogera?

Moje ime je Mirela i dolazim iz Zagreba. Trenutno objavljujem fotografije samo na Instagramu, ali postoji mogućnost da u budućnosti započnem svoj blog. Vaša stranica je divna i već imam u planu isprobati nekoliko recepata. Veselim se daljnjoj suradnji s vama i novim receptima.

Podsjećamo, Mirelu možete podržati i pratiti na njenom Instagram profilu Kikiriki Kuhacha!

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!