Izrada čokoladnog leptira

SAČUVAJ!
LIKE!
Izrada čokoladnog leptira
Isprobajte ovu jednostavnu tehniku i napravite sami zanimljivu čokoladnu dekoraciju za vaše torte i kolače!

Priprema leptira ili nekog drugog ukrasa od čokolade zabavna je i vrlo jednostavna, a može vam poslužiti kao zanimljiva dekoracija za vaše torte i ostale slastice.

Za početak nacrtajte ili isprintajte leptira ili neki drugi oblik koji želite napraviti, a čokoladu stavite u posudu nad vodenu i ostavite da se polako topi.

Otopljenu i malo ohlađenu čokoladu premjestite u slastičarsku vrećicu za jednokratnu upotrebu i odrežite vrh, tako da dobijete uzak otvor za pisanje.

Preko isprintanog leptira prislonite masni papir, a zatim čokoladom pažljivo iscrtajte sve linije. Kako bi leptirova krila malo podigli u zrak, otvorite sredinu neke deblje knjige i stavite papir s leptirom na nju kao što je prikazano na slici.

dekoracija-od-cokolade-1

U ovoj fazi, dok je čokolada još otopljena, leptira možete posipati šarenim mrvicama. Kada se čokolada ohladi spremite ju na kratko u hladnjak kako bi se stvrdnula.

Nakon što čokolada postane dovoljno čvrsta, pažljivo odvojite leptira od masnog papira i iskoristite ga za dekoraciju vaše torte!

dekoracija-od-cokolade-2

Izrada čokoladnog leptira

Pretraga po oznakama:

You are not authorised to post comments.

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!