Mramorne pisanice

SAČUVAJ!
LIKE!
Mramorne pisanice
Sviđaju vam se mramorne pisanice? Isprobajte ovu tehniku! Obojite svoje pisanice jestivim bojama za torte i kolače!

Jeste li znali da pisanice jednostavno i lijepo možete ukrasiti bojama za kolače? Jaja skuhajte kao i obično, a po želji ih možete i izbjeliti.

Kuhana jaja ohladite, a zatim ih stavite u zdjelu i pokapajte s malo octa. Dodajte malo tekuće boje za kolače (ili u gelu) pa nježno protresite zdjelu kako bi se boja razlila po ljusci.

Pisanice možete ostaviti jednobojne ili dodati još jednu do dvije boje. Nemojte dodavati previše boja kako se nebi previše izmiješale, a pisanice umjesto šarene postale jednolične i smeđe.

dekoracija pisanica boje za kolace

Kada završite s bojanjem ostavite jaja nekoliko minuta da prime boju na sebe. Ukoliko koristite boje u gelu svakako ih isperite hladnom vodom, ali računajte na to da će onda intenzitet boje biti nešto slabiji.

Obojana jaja možete dodatno premazati komadićem slanine ili vaticom koju ste namočili u malo ulja kako bi dobili sjajne pisanice.

Mramorne pisanice

Pretraga po oznakama:

You are not authorised to post comments.

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!