Kako napraviti šećer u boji?

SAČUVAJ!
LIKE!
Kako napraviti šećer u boji?
Napravili ste super tortu i još vam samo fali šećer u boji za završnu dekoraciju? Pogledajte kako šećer jednostavno možete obojati kod kuće!

Obojane šećerne mrvice jednostavo možete napraviti sami u svojem domu! Ove mrvice odlične su za dekoraciju vaših slatkih uradaka, a zaista ih je lagano napraviti.

Sve što vam je potrebno za izradu šećernih mrvica je:

  • kristal šećer
  • prehrambena boja
  • kutijica s poklopcem ili plastična vrećica sa zatvaračem

Pa krenimo!

U posudicu stavite šećer i malo boje. Količinu šećera i boje prilagodite svojim željama. Što više boje dodate, boja šećernih mrvica će biti intenzivnija.

Posudicu zatvorite i dobro protresite tako da se boja što više izmiješa s kristalićima šećera. Otvorite posudicu pa malo izmiješajte i usitnite grudice koje su ostale. Ponovo zatvorite i protresite posudicu. Kada se sva boja izmiješa sa kristalima šećera vaše mrvice su spremne za upotrebu.

šećer-u-boji
Šećerne mrvice spremite na suho i tamno mjesto i koristite ih za dekoraciju torti i ostalih slastica. S obzirom na topljivost šećera najbolje ga je koristiti za posipavanje slastica obloženih čokoladnom glazurom ili kremom na bazi maslaca (butter cream).

DSC00126_Fotor_Fotor-min

Kako napraviti šećer u boji?

Pretraga po oznakama:

You are not authorised to post comments.

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!