Kolači s jabukama

SAČUVAJ!
LIKE!
najbolji kolaci s jabukama recepti
Jabuke - kraljice jesenskog voća! Mirisni, ukusni i sočni kolači s jabukama savršen su desert upravo u tmurnim, jesenskim danima!

Iako se u trgovinama jabuke mogu pronaći tokom cijele godine, jesen je kao stvorena za pripremu slastica s jabukama. Još ako imate mirisne, domaće i nešpricane jabuke bila bi prava šteta da pokoju ne iskoristite za pripremu finih kolača s jabukama. U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za ukusne deserte s kraljicom jeseni – jabukom!

Kolač s jabukama i pudingom od vanilije [recept]

Ukoliko želite ugodno iznenaditi svoje goste, pripremite im sočan i mirisan kolač s jabukama i pudingom od vanilije. Priprema ovog kolača poprilično je jednostavna i neće vam oduzeti previše vremena, a vi će te zasigurno „pokupiti“ komplimente za ukusan desert!

jednostavan kolac s jabukama i pudingom od vanilije


Kuglof s jabukama i orasima [recept]

Kuglof – nadaleko poznati kolač od lijevanog tijesta! Ovaj kolač prepoznatljivog izgleda dolazi u mnogobrojnim varijantama i okusima, a ovdje možete pogledati recept za ukusan i sočan kuglof s jabukama i orasima. Svakako isprobajte ovaj jednostavan recept jer će ovaj kuglof tokom pečenja vaš dom ispuniti predivnim mirisom i toplinom.

socni kuglof s jabukama i orasima

Štrudla s jabukama i grizom [recept]

Malo drugačija od klasične štrudle na koju smo navikli, ali ipak nevjerojatno ukusna i sočna! Štrudla sa jabukama i grizom svakako je desert kojeg ove jeseni morate uvrstiti na listu za isprobavanje! Isprobajte ovu savijaču s jabukama od dizanog tijesta!

savijaca becka strudla s grizom jabukama

 

Francuska torta s jabukama [recept]

Još jedan jednostavan kolač koji se priprema bez puno kompliciranja, ali zato oduševljava svojim okusom! Iako se priprema od jedne smjese, pečeni kolač sastoji se od tri sloja – ukusnog biskvita, mekanog nadjeva od jabuka i hrskave, slatke korice!

jednostavan kolac s jabukama


Pita s jabukama [recept]

Pita s jabukama je klasična jesenska poslastica koju svi volimo! Sve što je potrebno za ovaj ukusan kolač je prhko tijesto i nadjev od jabuka – tako jednostavno, a tako ukusno! Pitu od jabuka možete jesti toplu sa sladoledom od vanilije ili ohlađenu, kako vam je draže!

pita s jabukama 1

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!