PRIPREMA TORTILJA 10 jednostavnih recepata

SAČUVAJ!
LIKE!
recepti ideje za meksicke tortilje
Mislite da su tortilje samo obične ”palačinke” od brašna? Preuzmite novu online kuharicu i otkrijte kako od tortilja možete pripremiti mnoštvo različitih, kreativnih te prije svega ukusnih i jednostavnih recepata. U novoj PDF kuharici čeka vas sedam recepata sa slana jela te tri ideje za deserte s tortiljama. Za preuzimanje kuharice kliknite ovdje ili na samu fotografiju kuharice.

TORTILJE

Kuharica je napravljena u suradnji s tvrtkom NIKAS koja je zaslužna za dolazak MISSION tortilja na hrvatsko tržište. MISSION je globalni brend poznat diljem svijeta, koji u Europu, točnije Ujedinjeno Kraljevstvo došao 2000. godine te ubrzo postao i lider na europskom tržištu tortilja. Brand MISSION je vlasnik najveće svjetske tvornice tortilja u Los Angelesu, koja može dostići proizvodnju od 25 milijuna tortilja dnevno. Uz Mission proizvode – tortilje, čips, umake i začine, svako jelo možete začiniti i pripremiti na jedinstven i zanimljiv način!

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!