U susret proljeću! Nova PDF kuharica!

SAČUVAJ!
LIKE!
PDF kuharica slatki svijet bonne maman
Stigao nam je i ožujak, mjesec kada se vraća proljeće! Proteklih dana nam je i vrijeme izašlo u susret i izmamilo osmjeh na lice toplim i sunčanim danima. Kako bi ga što slađe dočekali, Slatki svijet pripremio vam je još jednu PDF kuharicu koja će u vaš dom unijeti radost i toplinu proljeća!

pdf kuharica slatkisvijet

Isprobajte neke od predloženih recepata s Bonne Maman slatkim namazima i uživajte u svakom zalogaju! Bonne maman slatki namazi pripremaju se prema tradicionalnoj recepturi od jednostavnih i kvalitetnih sastojaka, a dostupni su u svim većim i bolje opremljenim trgovinama.

Osim već dobro poznate marelice, šumskog voća, trešnje, naranče i ostalih okusa iz linije Bonne Maman, na hrvatskom tržištu odnedavno su dostupni i novi okusi džemova Marelica&Mango, Jagoda&Malina te Krema od karamela. Novi proizvodi zasada se nalaze u manjem broju dućana, a dostupni su i putem web shopa.

Kuharica se može besplatno preuzeti putem ovog linka!

jannette potpis

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!