Kako organizirati dječji rođendan?

SAČUVAJ!
LIKE!
Kako organizirati dječji rođendan?
Bilo da organizirate rođendansku zabavu zabavu samo za djecu ili zabavu na kojoj će prisustovati i roditelji, bitno je da proslava bude puna veselja!

Organizacija dječjih rođendana samo je pola zabave. Ukoliko je i vaše dijete uključeno u odabir teme rođendanske zabave, izbora dekoracije i kupnje potrebnih sastojaka rođendansko uzbuđenje započet će i nekoliko dana prije same proslave. Bilo da organizirate rođendansku zabavu samo za djecu ili zabavu na kojoj će osim djece prisustovati i roditelji, bitno je da proslava bude puna veselja i ugodnog druženja.

A da bi zabava protekla bez stresa i neugodnih iznenađena važno je sve dobro isplanirati i unaprijed se pripremiti.

Tema rođendanske zabave

Iako se odabir teme možda čini nepotrebnim, dobro je unaprijed, po mogućnosti zajedno s vašim djetetom odlučiti temu proslave jer će te prema njoj kupiti svu dekoraciju. Primjerice, ukoliko se odlučite za Mickey Mousse tematsku zabavu kupite sve što možete u tom stilu – balone, tanjuriće, čaše, salvete i ostale ukrase. Po neki put teško je pronaći odgovarajuću dekoraciju zamišljene teme, pa je najbolje otići u veći trgovački centar, razgledati sve što se nudi i prema tome odrediti temu rođendanske proslave.

happy_birthday_banner

Rođendanske pozivnice
Nakon što ste se odlučili za temu rođendanske proslave, u istom stilu nabavite ili sami izradite rođendanske pozivnice. Ukoliko ne možete pronaći pozivnice koje odgovaraju temi vaše zabave izradite ih sami. Jednostavno pronađite na internetu fotografiju koja odgovara vašoj temu i kreirajte sami svoje pozivnice. Zajedno sa vašim djetetom napravite listu uzvanika i na vrijeme podijelite pozivnice. Bilo bi dobro kada bi ih uzvanici dobili barem tjedan dana prije proslave kako bi mogli organizirati svoje slobodno vrijeme.

Vrijeme trajanja

Unaprijed odredite vrijeme trajanja zabave tako da roditelji znaju kada trebaju dovesti i pokupiti djecu. Prosjek dječjih rođendanskih zabava je 3-4 sata. To vrijeme dovoljno je da se djeca igraju i zabave, a nakon toga ionaku postaju umorna.

Odabir hrane

Činjenica je da djeca vole jesti fast food. Rođendani su jedna od rijetkih prilika kada bez prigovora roditelja mogu opušteno uživati u svakom zalogaju pa im to i omogućite. Sastavite jelovnik od nekoliko različitih jela kao što su kiflice sa šunkom i sirom, hrenovke u lisnatom tijestu, canape sendviči ili jednostavno naručite pizze. Ukoliko se rođendanska zabava održava na otvorenom odličan izbor jela je roštilj na kojem možete peći pljeskavnice i hrenovke i djeci ponuditi omiljeni hot dog i hamburgere.

djecji-rodendan-hrana

Torta i slatkiši

Uz veliku ponudu slatkiša, rođendan ipak nikako ne može proći bez prave rođendanske torte. Pokušajte svom slavljeniku pripremiti tortu vezanu uz temu rođendanske zabave, a u dogovoru s njim definirajte i okus torte. Šarena i razigrana torta sigurno će oduševiti i sve uzvanike koje će i nakon zabave svojim prijateljima prepričavati kakvu finu tortu su jeli na zabavi, a vaš mališan biti će radi toga zasigurno biti ponosan. Ovdje možete pogledati prijedloge za pripremu i dekoraciju rođendanske torte.

Kako organizirati dječji rođendan?

SLATKI SVIJET WEBSHOP

Pretraga po oznakama:

You are not authorised to post comments.

sve za torte i kolace online narudzba

NAŠA PREPORUKA

sve za torte i kolace online narudzba 1

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Copyright 2019 | Sva prava pridržana | izrada web stranica Pintardesign.hr
Sponsored by posluh logo white footer
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!