Igre za rođendanske zabave

SAČUVAJ!
LIKE!
Igre za rođendanske zabave
Pogledajte kako rođendansku zabavu možete upotpuniti zanimljivim dječjim igrama.

Kako bi rođendanska proslava bila puna smijeha i veselja potrudite se napraviti plan zabave za male uzvanike. Ponekad je djeci potreban animator koji će ih usmjeriti i dati im ideju za igru. U nastavku pročitajte nekoliko prijedloga za rođendanske igre koje će se vašim mališanima sigurno svidjeti.

Glazbeni kipovi – Pustite neku glazbu i animirajte djecu da plešu. Kada glazba prestane svirati svi moraju stati – zamrznuti se. Organizirajte igru tako da se nakon svakih pet puta puštanja glazbe bira pobjednik (onaj koji najbrže prestane plesati) i osvaja nagradu.

Dodaj loptu – Posložite djecu u krug, dajte im jednu loptu i pustite glazbu neka svira. Zadatak je da djeca jedno drugome dodaju loptu u krug. Kada glazba prestane svirati, dijete koje u ruci ima loptu naupušta krug i uzima nagradu, npr. mini čokoladicu. Kako krug postaje sve manji, tako igra postajte sve brža i dinamičnija i do kraja igre svatko osvaja nagradu!

Potraga za skrivenim blagom – Manje igračke ili slatkiše zamotajte u ukrasni papir i sakrijte po kući ili dovrištu. Djeci zadajte zadatk da pronađu skriveno blago, a svatko tko pronađe blago može ga naravno zadržati za sebe!

djecji-rodendani-igre

Slatka igra memorije – Na komad većeg kartona zalijepite 20 čokoladica ili bombona tako da dobijete 10 različitih parova. Svaki slatkiš prekrijte plastičnom čašom. Neka djeca naizmjenično podižu čaše, svatko po dva puta u jednom pokušaju i neka probaju pronaći par. Tko pronađe par slatkiša uzima ih za sebe!

Čarobna vreća – U veliku šarenu vreću stavite igračke i razne predemete. Djetetu stavite povez preko očiju i dajte mu vreću da izvadi jedan predmet pa neka po opipu i bez gledanja pokuša pogoditi što ima u ruci.

Pogodi limenku – Prazne limenke posložite jednu na drugu. Djeci dajte loptu pa neka pokušaju srušiti sve limenke. U jednom pokušaju svatko ima pravo na tri gađanja!

Lopta u žlici – Za ovu igru potrebna vam je samo žlica i teniska loptica! Neka se djeca natječu tko brže može stići do cilja noseći loptu u žlici, a da mu ne ispadne.

Kuglanje – Plastične flaše napunite s malo vode kako bi bile stabilnije i posložite ih kao čunjeve za kuglanje. Cilje igre je kotrljajućom loptom srušiti sve flaše. U jednom pokušaju svatko ima pravo na tri gađanja!

Pogodi koš – Posložite nekliko kanti različith veličina jednu do druge pa neka ih djeca gađaju loptom. Ovisno koju kantu djeca pogode, osvjajaju više ili manje bodova. Veće kanta donosi manje, a manja kanta donosi više bodova.

Ples s balonom – Pustite neku glazbu i neka djeca plešu u paru držeći balon glavama, pazeći da im ne ispadne. Onaj par koji ostane bez balona, ispada iz igre.

Igre za rođendanske zabave

SLATKI SVIJET WEBSHOP

Pretraga po oznakama:

You are not authorised to post comments.

sve za torte i kolace online narudzba

NAŠA PREPORUKA

sve za torte i kolace online narudzba 1

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Copyright 2019 | Sva prava pridržana | izrada web stranica Pintardesign.hr
Sponsored by posluh logo white footer
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!