Rođendanske čestitke za djecu

SAČUVAJ!
LIKE!
Rođendanske čestitke za djecu
Ispišite rođendanske čestitke svojih mališana najljepšim rođendanskim stihovima!

igracke za djecu online kupnja

Srećo mala, neka ti je sretan rođendan, da ti se sve željice koje se vrte po toj maloj glavici ispune i da ti osmijeh krasi lice, sreća da te prati i da kao i dosad budeš na radost svojim roditeljima i svim ostalima koji te vole!

Želim ti puno poljubaca, zagrljaja, lijepih poklona i osmijeha za tvoj rođendan. Neka ti ovaj rođendan bude najljepši do sada i neka ti se ostvari sve što zamisliš.

Neka ti današnji i svaki idući dan bude ispunjen srećom i radošću! Da narasteš veliki i da ostaneš tako sladak. Sretan rođendan od srca ti želi tvoj/tvoja…

Dragi naš …., želimo ti život ispunjen igrom, smijehom, zdravljem i ljubavlju. Neka ti se ostvare sve želje koje poželiš na današnji dan. Sretan ti rođendan!

Primi naše poljupce sa željama da ne odrasteš prebrzo. Uživaj u danima djetinjstva, bezbrižnosti i ljubavi svojih roditelja i bližnjih. Puno te volimo i od srca ti želimo sretan rođendan!

Želimo ti sve najljepše na današnji dan, anđele naš! Neka ti život uvijek bude pun ljubavi i radosti kao sto si ti naše živote ispunio radošću. Volimo te najviše na svijetu!

Neka se sve želje malog slavljenika ispune na ovaj dan. Od srca ti želimo sretan rođendan!

Za nas veće radosti nema kada znamo da se tvoj rođendan sprema! Sretan ti rođendan anđele naš!

Ne želim da ti se ostvare sve želje, jer više nikada ne bi želio. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer više nikada ne bi sanjao. Želim da ti se ostvari onoliko želja i snova, koliko ti je potrebno da budeš sretan!

Želim ti najljepši rođendan, kao i svaki dan, da radost i sreća te prati, i da ti se uvijek dobro dobrim vrati! Sretan ti rođendan!

Neka ti se dani u životu što ljepše i sretnije troše. Neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude kao san, sretan ti tvoj rođendan!

Nekaj ovaj dan ne bude samo trenutak radosti, već radost života koja traje. Neka ne bude samo prigoda za prijateljski susret, već prijateljstvo koje ostaje! Sretan ti rođendan!

Za svoj rođendan pozovi svoje prijatelje i s njima provedi najljepši dan, nek se pamti po sreći i veselju, nek u sjećanju ostane svima nam dan kad smo zajedno proslavili tvoj rođendan. Sretan ti rođendan!

Ljubav, zdravlje, radost i sreću stavljam u jednu vreću. Šaljem hitno, jer je bitno! Sve želje tvoje i najljepši san, nek ti donese današnji dan! Sretan ti rođendan!

SLATKI SVIJET WEBSHOP

Pretraga po oznakama:

You are not authorised to post comments.

NAŠA PREPORUKA

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Copyright 2019 | Sva prava pridržana | izrada web stranica Pintardesign.hr
Sponsored by posluh logo white footer
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!