Tematski dječji rođendan: Karaoke party

SAČUVAJ!
LIKE!
Tematski dječji rođendan: Karaoke party
Organizirajte nezaboravnu rođendansku karaoke zabavu koja će se svidjeti ne samo vašim mališanima, nego i vama!

Postoji li dijete koje ne oponaša poznate pjevačke zvijezde? Svi znamo odgovor na to pitanje, pa neka rođendanska zabava vašeg djeteta bude zabavna i nezaboravna. U dogovoru sa svojim djetetom pripremite Karaoke party, a kako bi zabava bila što bolja, svatko od uzvanika neka dođe maskiran u svog glazbenog idola!

tematska proslava djecjeg rodjenadan karaoke party zabava

OPREMA ZA KARAOKE

Opremu za karaoke možete kupiti u jednoj od trgovina elektroničkom ili dječjom opremom. Ako niste u mogućnosti nabaviti svu potrebnu opremu možete preuzeti s internet stranica karaoke program za računalo. U tom slučaju morat ćete nabaviti samo odgovarajući mikrofon.

DEKORACIJA PROSTORA

Za karaoke zabavu važno je dekorirati prostor u kojem se ona održava. Možete napraviti platformu koju ćete upotrijebiti kao pozornicu za vaše male zvijezde. Ako nemate takve mogućnosti, jednostavno označite trakom na podu prostor za pozornicu i ukrasite pozadinu zavjesama ili notama. Oko pozornice postavite svjetla za dodatni efekt, za što vam mogu poslužiti stolne ili baterijske lampe.

Kada ste u potpunosti postavili pozornicu ukrasite ostali prostor gdje će biti zabava. U tome vam mogu pomoći slike ili baloni u obliku nota i mikrofona, stari CD-i, albumi i fotografije različitih izvođača te instrumenti.

TEMATSKE IGRE

Osim karaoka koje su same po sebi zabavne, djecu možete dodatno animirati i predložiti im neke igre.

U prvoj igri ih podijelite u nekoliko grupa. Napišite na papiriće naslove pjesama i stavite ih u šešir. Svaka grupa treba izvući jedan papirić i u roku od 15 minuta na melodiju pjesme koju su izvukli napisati novu pjesmu. Na kraju svaka grupa izvodi svoje pjesme s novim riječima.

U idućoj igri napišite imena svih svojih malih izvođača na papiriće i stavite u šešir. Slučajno odaberite neku pjesmu sa svoje karaoke liste i izvucite ime iz šešira. Osoba koju ste prozvali mora doći i otpjevati pjesmu koju ste slučajno izabrali.

ZAJEDNIČKO OBILJEŽJE

Svojim malim izvođačima možete, na početku kao zajedničko obilježje ili na kraju zabave kao podsjetnik na odličnu zabavu, dati jednostavan poklon. To mogu primjerice biti narukvice sa šljokicama, naočale ili CD s pjesmama koje su se pjevale na zabavi.

Naslovna fotografija: boptillyoudrop.com.au

Clipart fotografija: freepik.com

Tematski dječji rođendan: Karaoke party

SLATKI SVIJET WEBSHOP

Pretraga po oznakama:

You are not authorised to post comments.

NAŠA PREPORUKA

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Copyright 2019 | Sva prava pridržana | izrada web stranica Pintardesign.hr
Sponsored by posluh logo white footer
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!