Slatko za doručak? Zašto ne!

SAČUVAJ!
LIKE!
Slatko za doručak? Zašto ne!
Uljepšajte svoje jutro ukusnim, slatkim doručkom! Povjerite naše slatke prijedloge i pronađite recept po svojoj mjeri!

Ukoliko ste tip koji dan započinje nečim slatkim ili vas tu i tamo uhvati želja za slatkim doručkom, svakako posjetite kategoriju Slatki doručak i saznajte čime sve ujutro možete zasladiti svoje nepce! U nastavku donosimo neke od prijedloga za ukusan i sladak početak dana.

prosena kasa recept s jagodama zdravi dorucak

Kaša od prosa s medom i nekim svježim voćem ukusan je, ali i zdrav odabir za početak dana. Također, jutro možete započeti rižom na mlijeku bilo onom klasičnom ili čokoladnom verzijom. Ako volite jesti griz, svakako isprobajte ovu finu kombinaciju s bananom i pudingom!

U ljetnim mjesecima kada je širok izbor bobičasto voća uživajte u Cobleru i Crumbleu, naravno uz kuglicu sladoleda od vanilije!

crumble s borovnicama sladoledom sto za dorucak

Ako ne možete bez kruha, preporučamo jedan od ovih recepata - Francuski tost, Tost s jabukama i cimetom ili Prženice punjene nutellom i bananom.

Za vikend, kada jutra traju malo duže, možete se počastiti Jabukama u šlafroku ili finim Carskim drobljencem uz dodatak voća prema izboru!

pohani kruh przenice francuski tost recept

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!