Rođendanski pokloni za djecu prema njihovoj dobi

SAČUVAJ!
LIKE!
Rođendanski pokloni za djecu prema njihovoj dobi
Obišli ste sve trgovine dječje opreme i igračka, ali ne možete pronaći odgovarajući poklon za dijete? Provjerite naše ideje i prijedloge!

Ako ste pozvani na proslavu dječjeg rođendana ili vaše dijete ima rođendan, a ne znate što biste mu poklonili, onda ste na pravome mjestu! Slatki svijet pripremio je za vas neke zanimljive prijedloge rođendanskih poklona ovisno o dobi djeteta.

Rođendanski poklon za 1. rođendan

Idealan poklon za jednogodišnjake je onaj koji će im pomoći u razvoju motorike poput kutije u koju dijete slaže razne oblike. Nadalje, mnoga djeca te dobi još ne hodaju pa možete kupiti šator s lopticama u koji će moći sjesti i bezbrižno se igrati. Kako se jednogodišnjaci uče prvim koracima možete mu pokloniti i guralicu.

Rođendanski poklon za 2. rođendan

Dvogodišnjaci se vole preodijevati pa kao poklon možete kupiti neki kostim ili ogrtač u obliku životinje. Osim toga, kamioni, bageri, dizalice, odnosno igračke s četiri kotača oduševit će posebno dječake. Djevojčice ćete zasigurno setom plastičnog pribora za kuhanje ili čajanku.

kako odabrati rodjendanski poklon za djecu prema uzrastu dobi

Rođendanski poklon za 3. rođendan

Djeca ove dobi razveselit će se ako ih iznenadite gumenim životinjama za skakanje, a budući da tada vole vožnju nećete pogriješiti niti romobilom na tri kotača. Za razvijanje kreativnosti možete pokloniti likovni pribor poput bojica, vodenih boja, plastelina ili magnetnu ploču za crtanje. Trogodišnjake će razveseliti i bicikl s pomoćnim kotačima.

Rođendanski poklon za 4. rođendan

Djeca su s navršene 4 godine aktivna i nisu im zanimljive jednostavne igre. Poklonite im puzzle ili Lego kockice koje sva današnja djeca vole. Djevojčici možete pokloniti lutku ili kreativni set nakita, a dječaku loptu.

Rođendanski poklon za 5. rođendan

Budite kreativni! Za peti rođendan možete napraviti Poklon kartice na koje napišete razne aktivnosti poput odlaska u kino, na pizzu, u zoološki vrt… ili slatka iznenađenja kao što su čokolade, sladoledi i bomboni, ovisi što vaše dijete voli. Dogovorite se s djetetom da jednom tjedno može iskoristiti jednu Poklon karticu pa mu ispunite njegovu želju!

Rođendanski poklon za 6. rođendan

Djeca sa 6 godina kreću u malu školu pa im možete pokloniti neku knjigu koja sadrži više kraćih priča koje će mu pomoći da nauči čitati. Nećete pogriješiti niti ako djetetu poklonite neku društvenu igru poput Monopoly-a ili Twister-a.

Rođendanski poklon za 7. rođendan

Sedmogodišnjaci se pripremaju za školu pa kupnjom školskog pribora ili velikog kofera s bojicama zasigurno nećete pogriješiti. Djevojčice od 7 godina vole rajfove, kopčice za kosu, privjeske ili neobične hulahopke, a dječaci autiće na daljinsko upravljanje.

kako odabrati rodjendanski poklon za djecu prema uzrastu dobi

Rođendanski poklon za 8. rođendan

Kada slave osmi rođendan djeca žele praktične poklone. Djevojčicama možete pokloniti spomenar i maštovitu kemijsku olovku ili novčanik. Za dječake odaberite edukativne igre za računalo. Naravno, djeca u toj dobi znaju čitati, pa će i neka zanimljiva knjiga biti dobar odabir.

Rođendanski poklon za 9. rođendan

Devetogodišnjacima možete pokloniti sportske rekvizite, ruksak ili naljepnice s omiljenim crtanim likovima i album. Osim toga zanimljive su im karte, primjerice Uno karte.

Rođendanski poklon za 10. rođendan

Za djetetov 10. rođendan možete ukinuti igračke i uvesti korisnije poklone. Primjerice pitajte svoje dijete želi li ići na tečaj stranog jezika, upisati neki instrument ili ples. Dijete će također biti sretno odaberete li odjeću kao rođendanski poklon.

Fotografije: pexels.com, arhiva Slatkog svijeta

Rođendanski pokloni za djecu prema njihovoj dobi

SLATKI SVIJET WEBSHOP

Pretraga po oznakama:

You are not authorised to post comments.

baner naslovna isabelle rose

NAŠA PREPORUKA

sve za torte i kolace online narudzba 1

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Copyright 2019 | Sva prava pridržana | izrada web stranica Pintardesign.hr
Sponsored by posluh logo white footer
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!