Slatki recepti za zaljubljene!

SAČUVAJ!
LIKE!
Slatki recepti za zaljubljene!
Razmišljate o valentinovskom meniju za romantičnu večeru, ali vam nedostaje još samo desert? Slatki svijet torti i kolača ima nekoliko ukusnih ideja!

Pogledajte nekoliko prijedloga za desert koji vašu bolju polovicu zasigurno neće razočarati.

Bez obzira jeste li tip koji obilježava Valentinovo ili ne, nikako ne propustite isprobati ove jednostavne i ukusne recepte. Za više slatkih prijedloga za valentinovski meni ovdje preuzmite kuharicu Slatki recepti za zaljubljene.

recepti deserti valentinovo

Čokoladna mousse torta [recept]

Nije uzaludna ona svima znana izreka da ljubav ide kroz želudac, a ovaj put ta ljubav je čokolada! Svilenkasta mousse torta jednako će osvojiti ženska kao i muška srca, a s obzirom na to da se radi o jednostavnoj torti bez pečenja, izrada torte nebi trebala predstavljati problem niti onima koje se inače klone kuhinje!

 

recepti deserti valentinovo

Čokoladna torta bez brašna [recept]

Romantičan desert teško prolazi bez čokolade! Kako vam nakon večere desert nebi teško sjeo pripremite laganu tortu bez brašna! Ova sočna i vrlooo čokoladna torta pravi je izbor za kraj jedne romantične večere. Ili možda tek početak? ???? Za još romantičniji doživljaj uz tortu poslužite sladoled od vanilije, šlag te svježe maline ili jagode.

recepti deserti valentinovo

Čokoladni muffini s čilijem [recept]

Vruće, vruće!! Još jedan predivan i vrlo jednostavan desert za čiju pripremu vam neće trebati puno vremena niti kulinarskih vještina! Sama pomisao na čokoladu ionako nas asocira na ljubav i strast, a kada tome pridodamo još malo čilija dobijemo vruće, čokoladne zalogaje kao stvorene za Valentinovo!

recepti deserti valentinovo

Voli vas vaš,

Slatki svijet torti i kolača

122787571

Slatki recepti za zaljubljene!

Pretraga po oznakama:

slatki shop kalupi 1

NAŠA PREPORUKA

slatki shop kalupi 3

Please check the the captcha form

Try again

posluh logo normal new

No result found
 

Slatki svijet torti i kolača

... mjesto je okupljanja svih zaljubljenika u slatko. Ovdje ćete pronaći najbolje recepte te ideje i savjete za izradu i ukrašavanje torti i kolača.


Uvjeti korištenja

Primajte slatke obavijesti!

Moj korisnički račun

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Prihvaćam!