Ukrasne naljepnice za Vašu slatku zimnicu!

By Jannette | Ideje i savjeti | Nema komentara | 19.06.2017 |


S ljubavlju pripremljeni i s ljubavlju ukrašeni! Domaći pekmezi koji će osvojiti nepca, ali i srca vaših prijatelja, susjeda, teta, baka...

Korisne i prije svega dekorativne naljepnice za printanje lijepo će ukrasiti vaše teglice s domaćim pekmezima koje ste pripremili s toliko ljubavi. Osim što lijepo izgledaju, ove naljepnice bit će vam i korisne, osobito ako pripremate više vrsta pekmeza. Jedan pogled na teglicu bit će dovoljan da odmah otkrijete o čemu se radi, neće biti zabune je li u teglici pekmez od trešnje ili višnje!

naljepnice za printanje za pekmez

Naljepnice jednostavno isprintajte i izrežite pa pomoću ljepila u sticku zaljepite na vaše staklenke s domaćim pekmezima. U većim knjižarama možete pronaći naljepnice A4 veličine koje će vam još više olakšati dekoraciju vaše slatke zimnice! Uz pomoć samoljepljivih naljepnica etikete za pekmeze nakon printanja samo izrežite i odmah će biti spremne za dekoraciju vaših pekmeza!

Kako bi staklenke pekmeza što više podsjećale na vremena naših baka poklopac svakako obložite jutenom ili platnenom krpom, a u tu svrhu poslužit će i masni papir za pečenje kolača. Platno ili papir čvrsto privežite rafijom ili vezivom za vinograd i dobit će te predivne staklenke zimnice koje možete čuvati za sebe ili pokloniti vama dragoj osobi!

naljepnice za printanje za pekmez zimnicu

naljepnice za printanje za pekmez

U nastavku je popis s hiperlinkom za preuzimanje naljepnica za printanje (PDF). Ukoliko biste htjeli da dodamo naljepnice za još neke pekmeze ili drugu vrstu slatke zimnice kao što su sokovi, likeri, rakije…. pišite nam! 🙂

Ukrasne naljepnice za printanje – MALINA
Ukrasne naljepnice za printanje – JAGODA
Ukrasne naljepnice za printanje – BOROVNICA
Ukrasne naljepnice za printanje – KUPINA
Ukrasne naljepnice za printanje – ŠUMSKO VOĆE
Ukrasne naljepnice za printanje – MARELICA
Ukrasne naljepnice za printanje – BRESKVA
Ukrasne naljepnice za printanje – ŠLJIVA
Ukrasne naljepnice za printanje – JABUKA
Ukrasne naljepnice za printanje – KRUŠKA
Ukrasne naljepnice za printanje – CRVENI RIBIZ
Ukrasne naljepnice za printanje – SMOKVA
Ukrasne naljepnice za printanje – VIŠNJA
Ukrasne naljepnice za printanje – TREŠNJA
Ukrasne naljepnice za printanje – NARANČA
Ukrasne naljepnice za printanje – CRNO GROŽĐE

Tagovi